Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Binance, cea mai mare bursă din lume după volumul de tranzacționare, a anunțat recent o nouă adăugare pentru caracteristica sa de auto-investire. Bursa a decis să adauge suport pentru criptomoneda nativă a Fantom, tokenul FTM.

Cu FTM utilizatorii vor putea folosi automat o strategie de mediere a costurilor în dolari atunci când investesc în token.

Utilizatorii Binance vor putea folosi auto-investirea pentru a-și automatiza investițiile cripto și pentru a câștiga simultan un venit pozitiv. Caracteristica a fost destul de populară în rândul utilizatorilor bursei încă de când a fost lansată în urmă cu câteva luni, în noiembrie 2021. Aceasta a venit ca parte a suitei Binance Earn a platformei, iar când a fost lansată, a acceptat doar 3 criptomonede — Bitcoin (BTC ), Ethereum (ETH) și Binance Coin (BNB), criptomoneda nativă a schimbului.

Cu toate acestea, platforma a înregistrat o cerere mare pentru criptomonede suplimentare în ultimele câteva luni, motiv pentru care a adăugat o serie de noi token-uri. Din noiembrie, funcția de auto-investire a adăugat suport pentru unele dintre cele mai populare monede din industrie, inclusiv Cardano (ADA), Solana (SOL), Terra (LUNA), Algorand (ALGO) și Litecoin (LTC), printre altele. Începând cu data de 17 februarie lista include și Fantom (FTM).

După anunțul listării sale pe 17 februarie, prețul Fantom a crescut pentru scurt timp până la rezistența la 2,15 USD. Din păcate, prețul jetonului a fost imediat respins, ceea ce a făcut ca acesta să se corecteze la un suport la 1,9 USD.

În ciuda performanței excelente a monedei în 2021, care a dus-o de la 0,01 USD la 1 ianuarie 2021 la maximul istoric de 3,48 USD pe 28 octombrie, prețul FTM nu a performat atât de bine în 2022. FTM a început anul cu un preț de 2,32 USD, iar pentru prima săptămână a lunii ianuarie a crescut până la 3,14 USD.

După ce a atins acest nivel pe 5 ianuarie, jetonul s-a corectat la un suport la 2,20 USD până pe 8 ianuarie, doar pentru a exploda din nou și a atinge prețul de 3,30 USD în jurul datei de 17 ianuarie. Acest aspect este demn de remarcat, deoarece prețul FTM a crescut în timp ce toate celelalte prețuri cripto se prăbușeau și la numai aproximativ o săptămână după ce a atins această înălțime, sectorul DeFi al proiectului a depășit TVL-ul BSC.

Din păcate însă, bear market-ul a afectat și criptomoneda Fantom, făcând-o să se prăbușească până la un suport de 1,9 USD. Tokenul și-a petrecut ultimele câteva săptămâni în cea mai mare parte fluctuând între acest suport și o rezistență de 2,20 USD, aventurându-se ocazional dincolo de acesta, dar niciodată pentru foarte mult timp.

Sursa: Securities.io

Adaugă Comentariu