Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »

Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume după capitalizarea bursieră, a coborât la un minim de două săptămâni de 37.300 de dolari luni dimineața, pe fondul tensiunilor în creștere în Europa de Est, înainte de a se stabiliza în jurul valorii de 39.000 de dolari.

Analiştii nu sunt convinşi că revenirea va dura. Kremlinul a exclus perspectiva unui dialog prea curând între președintele rus Vladimir Putin și omologul său american, președintele Joe Biden, idee propusă duminică de președintele francez Emmanuel Macron. Între timp, Ucraina a raportat bombardamente din partea separatiștilor susținuți de Rusia.

„Se pare că este o „reducere a riscului” completă, probabil o fugă către încasări, deoarece este greu să găsești un activ care să fie de fapt performant în condițiile incertitudinii actuale”, a spus Jason Deane, analist la Quantum Economics. „Piețele ar putea fi foarte dezordonate dacă acțiunea militară se întâmplă cu adevărat.”

Ethereum, a doua cea mai mare criptomonedă, a pierdut 6,8% în ultimele șapte zile, luptându-se să rămână peste 2.700 de dolari.

În schimb, metaversele și jetoanele legate de jocuri sunt în mare parte mai mari în ziua respectivă. Axie infinity (AXS), liderul în sectorul „play-to-earn” încă în curs de dezvoltare al cripto, se tranzacționează la un preț mai mare cu 5% în ultimele 24 de ore.

Avansul vine pe măsură ce jocul a depășit 4 miliarde de dolari în vânzări de jetoane nefungibile (NFT), conform datelor de la DappRadar. Jocul a fost lansat în 2018 și are acum o capitalizare de piață de 3,2 miliarde de dolari.

Decentraland (MANA) este de asemenea pozitiv, cu o creștere de 3%, iar YGG a adăugat 2,5%.

Sursa: Coindesk.com

Adaugă Comentariu