Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Prețul sau valoarea criptomonedelor poate crește sau scădea rapid în orice moment și poate chiar să scadă la zero. Riscul de pierdere la deținerea criptomonedelor poate fi substanțial. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții. Vă rugăm să faceți propria cercetare și documentare înainte de a lua orice decizie de a investi în criptomonede.

Cumpără criptomonede »
Advertisement

 

În episodul de săptămâna aceasta din „The Market Report”, experții Cointelegraph discută despre cele mai bune altcoin-uri sub 3 USD pe care poate ți-ai dori să le ai în portofoliul tău.

Analiștii Cointelegraph Benton Yaun, Jordan Finneseth și Sam Bourgi au discutat în detaliu despre cele mai bune monede alternative de cumpărat la prețul de sub 3 USD.

În primul rând, îl avem pe Bourgi cu prima sa alegere – 1INCH – tokenul de guvernanță al exchange-ului descentralizat 1inch, care își propune să ofere cele mai bune rate prin descoperirea celor mai eficiente rute de schimb în toate DEX-urile de top.

Pe locul al doilea pe lista sa este Enjin Coin (ENJ), pe care el o descrie ca fiind o infrastructură ideală pentru metaverse și proiectele de gaming construite pe blockchain. Enjin Coin este un token bazat pe Ethereum care își propune să faciliteze utilizarea de către persoane, companii și mărci a jetoanelor nefungibile (NFT).

Yuan este următorul, cu prima sa alegere SUPER, tokenul nativ al SuperFarm, un ecosistem descentralizat bazat pe blockchain care permite utilizatorilor să creeze, să implementeze, să dezvolte și să creeze NFT-uri. SuperFarm oferă o colecție impresionantă de NFT în lanțuri încrucișate, făcând NFT-urile mai accesibile și disponibile pentru utilizatorul obișnuit.

Pentru a doua alegere, Yuan a decis să meargă cu NCASH, tokenul nativ al Nitro Network, care a fost lansat în 2014 cu misiunea de a reduce diferența dintre lumea retailului online și cea offline. Proiectul este un sistem de identificare fără contact, bazat pe Internet of Things, care permite comercianților să identifice și să-și servească mai bine clienții, folosind preferințele clienților pentru a lua decizii precise cu privire la produsele dorite, fără a utiliza WiFi sau Bluetooth.

Pe locul al treilea îl avem pe Finneseth, cu prima sa alegere – MATIC – tokenul nativ al Polygon, o soluție de scalare de nivel 2 care urmărește să ofere tranzacții mai rapide și costuri mai mici pentru utilizatori. Polygon acționează ca un blockchain paralel rapid, care rulează alături de blockchain-ul principal Ethereum.

Nu în ultimul rând, moneda RON, tokenul nativ al Ronin — un sidechain conceput pentru cripto gaming care găzduiește în prezent Axie Infinity, unul dintre cele mai active jocuri din zona cripto. În curând se vor alătura proiectului și dezvoltatori terți, ceea ce ar putea aduce mii de jocuri noi în rețeaua Ronin.

 

Adaugă Comentariu