Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Chiar dacă piețele cripto se confruntă cu turbulențe, conform unui raport de la sfârșitul lunii ianuarie, Cathie Wood de la Ark Invest este foarte optimistă în ceea ce privește prețul eterului.

Conform Ark Invest, a doua cea mai mare criptomonedă va atinge sau chiar va depăși o capitalizare de piață de 20 de trilioane de dolari până în 2030. În consecință, fiecare monedă ar avea un preț de aproximativ 170.000-180.000 de dolari. Pe baza prețului său actual de aproximativ 3000 USD, eterul ar trebui să crească cu un procent de peste 7.000% pentru a atinge prețul respectiv.

Managerul ETF a spus că ethereum ar putea „înlocui multe servicii financiare tradiționale”, pe măsură ce finanțele descentralizate câștigă teren, punând bazele pentru ca ether – tokenul nativ al Ethereum – să concureze ca monedă globală.

„Pe măsură ce serviciile financiare se mută pe blockchain, este posibil ca rețelele descentralizate să ia o bună parte din piața intermediarilor financiari existenți”, se arată în raport. Ark Invest prezice că eterul va fi principalul beneficiar al acestei schimbări.

Raportul mai spune că prețul unui singur Bitcoin ar putea „depăși 1 milion de dolari până în 2030”, deoarece investitorii rămân concentrați pe valoarea sa pe termen lung.

Prognozele Ark Invest atât pentru ether, cât și pentru Bitcoin sunt considerate foarte ridicate. Ether a scăzut cu peste 22% în ultima săptămână și este cu mult peste recordul său de aproape 5.000 de dolari din noiembrie 2021.

Bitcoin, de asemenea, a scăzut cu peste 50% de la cel ATH-ul de 69.000 USD din noiembrie. JPMorgan a spus că recenta scădere a bitcoinului face chiar și o țintă de 150.000 USD mai puțin probabilă pe termen lung.

După câștiguri masive în 2021, începutul noului an a lovit puternic piața criptomonedelor. Cu toate acestea, există deja indicii ale unei reveniri în forță a prețului activelor cripto, prețul unui Bitcoin aingând în februarie o valoare de peste 44.000 USD.

Sursa: Businessinsider.com

Adaugă Comentariu