Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »

Ca parte a achiziției, Coinbase își va stabili o prezență și în Israel.

Coinbase, cel mai mare schimb de criptomonede din SUA, a achiziționat compania cripto BRD, fără a dezvălui însă detalii despre termenii acordului.

„Experiența unică a BRD în criptomonede cu auto-custodie va fi de neprețuit în misiunea noastră de a permite mai multor persoane să acceseze în siguranță lumea descentralizată a criptomonedelor”, a declarat un purtător de cuvânt al Coinbase pentru CoinDesk. „Vom împărtăși mai multe informații în lunile următoare despre cum se vor uni echipele BRD și Wallet.”

Lansată în 2014, cu un puternic accent pe descentralizare, securitate și fonduri controlate de clienți, BRD are acum peste 10 milioane de clienți la nivel mondial, potrivit unei postări pe site-ul co-fondatorilor Adam Traidman și Aaron Voisine. Cei doi susțin că clienții BRD wallet vor putea continua să tranzacționeze în mod normal, deși utilizatorii vor avea în cele din urmă „o cale de migrare opțională către auto-custodi cu Portofelul Coinbase, care va include un cadou special”.

Într-o postare pe Twitter care anunță achiziția, Coinbase Wallet a menționat că „suntem încântați să ne dublăm investițiile în auto-custodie și Web 3 în căutarea creșterii libertății economice în lume”.

Prețul jetonului utilitar al BRD, Bread (BRD), a crescut cu aproximativ 500%, de la 0,16 USD la aproximativ 0,96 USD, după anunțul achiziției, potrivit CoinMarketCap.

Sursa: Coindesk.com

Adaugă Comentariu