Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Basic Attention Token (BAT): preț, platforme trading, păreri, predicții

Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

  • basic-attention-token
  • Basic Attention
    (BAT)
  • Price
    $0.215
  • Market Cap
    $320.69 M

Ce este Basic Attention Token (BAT)?

Criptomoneda Basic Attention Token (BAT)

BAT (sau Basic Attention Token) este o criptomonedă care își propune să rezolve o gamă de probleme foarte specifice și binecunoscute. Industria publicității este afectată de mai multe probleme, inclusiv, dar fără a se limita la: frauda agenților de publicitate, abuzul utilizatorilor, o abundență de instrumente de urmărire care provoacă timpi de încărcare lenți și o experiență slabă de utilizare.

Brave Software Inc. a creat Basic Attention Token ca parte a planului lor de a redefini și remodela modul în care internetul tratează utilizatorii, difuzează reclame și colectează informații despre utilizatori.

Probabil te întrebi de unde să cumperi criptomoneda BAT și dacă este un activ digital sigur. Am scris această recenzie tocmai pentru a te ajuta să iei această decizie explicându-ți cum să cumperi Basic Attention Token și de ce poți avea încredere în această criptomonedă.

Perturbarea status quo-ului

În prezent, modelul de publicitate online funcționează pe principiul că advertiserii plătesc rețeaua publicitară pentru a găzdui reclame pe platforma lor. Furnizorul de rețea publicitară și advertiserul folosesc datele utilizatorului pentru a optimiza anunțurile. În acest fel, primești, de regulă, reclame targetate pe baza diferitelor interacțiuni pe care le-ai avut până atunci pe internet.

Dacă te întrebai de ce vezi întotdeauna reclame pentru un anumit produs, acesta este motivul. În acest sistem de publicitate, utilizatorul nu poate alege dacă vede sau nu reclame și nu primește nicio compensație bănească pentru atenția pe care a acordat-o reclamei. În plus, orice date colectate ca urmare a vizionării anunțului sunt monetizate de companie iar tu nu primești nicio compensație financiară.

Brave Software Inc. creează un ecosistem de utilizatori, aplicații și servicii alimentate de Basic Attention Token și de interfața lor web, Brave Browser. Folosind Brave Browser, utilizatorii pot opta pentru reclame și pot primi BAT ca plată pentru timpul, atenția și datele lor.

Istoria BAT

Basic Attention Token a fost lansat în 2017, printr-un model ICO (Initial Coin Offering) în care 1 miliard de jetoane au fost vândute în mai puțin de 30 de secunde. Vânzarea de jetoane a fost efectuată de compania din spatele token-ului, Brave Software Inc. Alte 500.000.000 de jetoane există în rezervă și sunt gata să fie alocate dezvoltatorilor și utilizatorilor pentru creșterea comunității.

Fondatorii BAT provin din alte proiecte notabile, orientate spre confidențialitate, cum ar fi browserele Mozilla și TOR. Tehnologia blockchain și criptomonedele au permis dezvoltarea unor noi caracteristici și paradigme în browserele orientate spre confidențialitate, astfel că fondatorii s-au angajat într-un nou proiect care vizează „Repararea web-ului”.

În noiembrie 2019, Brave Software Inc. a lansat 300.000 BAT sub formă de subvenții pentru utilizatori, pentru a celebra realizarea unui browser multiplatformă. Browserul Brave, integrat cu BAT, este acum disponibil pe Android, iOS, Windows și Linux. Brave captează o cotă de piață respectabilă, de zece milioane de utilizatori, permițând tuturor să participe la economia comună a advertisingului.

Avantajele BAT

Principalul avantaj al BAT este că ești plătit pentru a viziona reclame. Acest lucru este în contrast puternic cu modul în care funcționează orice altă rețea de publicitate. Când vizualizezi reclame în rețeaua Brave, câștigi 70% din cota a ceea ce a fost plătit pentru difuzarea reclamei. Dacă ne raportăm la sistemul de publicitate Google sau Facebook, utilizatorul nu câștigă nimic din reclamele pe care le vizualizează pe platformele lor și nu primesc nicio compensație pentru datele colectate.

Brave Software a integrat opțiuni de „bacșiș” în diverse platforme populare de rețele sociale, cum ar fi Twitter, Twitch, Youtube și Reddit. Acest lucru nu face decât să mărească oferta de valoare a criptomonedei BAT. Utilizatorii câștigă BAT din navigarea pe internet, iar Brave oferă din ce în ce mai multe locuri în care aceștia pot să ofere creatorilor de conținut un bacșiș în criptomonede BAT.

Dezavantajele BAT

BAT este încă în fazele sale incipiente și are câțiva concurenți redutabili. În timp ce misiunea Brave Software este nobilă și poate fi văzută ca o abordare mai etică a publicității, compania se confruntă cu ceea ce am putea numi ”“the way things have always been”.

BAT nu este un activ stabil, iar valoarea sa fluctuează la fel ca cea a altor criptomonede. Spre deosebire de BAT, YouTube îți oferă o parte din veniturile generate de reclamele difuzate pe canalul tău, iar plata este efectuată în USD. Această formă de venit este mai previzibilă decât ceea ce oferă BAT în acest moment. Deși îți poți converti criptomonedele BAT într-o monedă stabilă, cum ar fi DAI sau USDT, aceasta metodă este mult mai avansată decât ceea ce sunt obișnuiți să facă majoritatea începătorilor în spațiul cripto.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →