Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Enjin Coin (ENJ): preț, platforme trading, păreri, predicții

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »
 • enjincoin
 • Enjin Coin
  (ENJ)
 • Price
  $0.323
 • Market Cap
  $466.32 M

Ce este Enjin Coin (ENJ)?

Criptomoneda Enjin (ENJ)

Fondat la 1 martie 2009, Enjin (ENJ) a devenit între timp unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de ecosisteme blockchain.

Produsele Enjin includ platforma, portofelul, marketplace-ul, precum și soluția de scalare Ethereum Jumpnet, respectiv platforma NFT Beam. Soluțiile oferite de Enjin se adresează industriei jocurilor de noroc, industriei criptografice și inovațiilor generale din industria software-ului, cum ar fi experiența gamificată a clienților.

Tokenul ENJ este un proiect al platformei Enjin, sub forma unei monede, care permite dezvoltatorilor de jocuri să tokenizeze articole din joc pe blockchain-ul Ethereum. ENJ a fost anunțat pentru prima dată în iulie 2017 și a fost lansat pe rețeaua principală Ethereum în luna iunie a anului următor. În esență, Enjin returnează valoarea activelor blockchain, cum ar fi NFT-urile. Oferta maximă posibilă de monede Enjin este fixată la 1 miliard de jetoane. În prezent există puțin peste 878 de milioane de jetoane ENJ în circulație.

Poți cumpăra ENJ pe cele mai populare platforme crypto, inclusiv pe:

 • Binance – Folosește cuponul VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare.
 • KuCoin – Oferă tranzacționarea a peste 300 de criptomonede foarte populare. Este adesea primul exchange care oferă oportunități de cumpărare pentru noi jetoane.
 • Gate.io – Cea mai mare platformă pentru criptomonede nou lansate.

O scurtă istorie a proiectului Enjin

Maxim Blagov și Witek Radomski au început lucrul la Enjin în 2009. Inițial, platforma s-a concentrat pe furnizarea de soluții pentru industria jocurilor de noroc. În 2009, Enjin a lansat o platformă comunitară de jocuri cunoscută sub numele de Enjin Network. De atunci, rețeaua a crescut constant adunând în jurul ei o comunitate de peste 20 de milioane de utilizatori. Enjin Network a găzduit peste 250.000 de comunități de jocuri și a creat un întreg ecosistem în care se pot genera noi fluxuri de venituri și experiențe pentru jucători.

În 2017, Enjin a efectuat un ICO pentru moneda sa nativă, Enjin Coin. Succesul ICO a ajutat Enjin să devină un dezvoltator de ecosisteme blockchain. Echipa din spatele proiectului a creat o suită de produse blockchain destinate în primul rând utilizatorilor, permițându-le acestora să gestioneze, să exploreze, să distribuie și să integreze în mod convenabil activele blockchain.

Enjin Coin, o criptomonedă bazată pe Ethereum, continuă să alimenteze platforma și să susțină valoarea activelor blockchain alimentate de Enjin.

Enjin este o entitate cu scop lucrativ. Până în prezent, un total de 11 investitori au injectat fonduri în valoare de 41,9 milioane de dolari. Cei patru investitori principali ai Enjin sunt Hashed, Digital Finance Group, Blockchain.com și Crypto.com.

Cum funcționează Enjin?

Platforma Enjin poate fi utilizată pentru a crea NFT-uri chiar dacă nu ai cunoștințe de programare. Tot ce trebuie să faci este să explorezi și să utilizezi panoul de minting în funcție de nevoile tale. Opțiunea de staking de pe panoul de minting te ajută să creezi tokeni fungibili precum monede digitale, articole mizabile și active cheltuibile.

Aplicația Enjin Wallet este disponibilă pentru descărcare atât în ​​magazinul Google Play, cât și în magazinul de aplicații iOS. Pentru a revendica gratuit activele de jocuri blockchain, tot ce trebuie să faci este să scanezi codurile QR. Conectarea portofelului este, de asemenea, foarte ușoară. Îți poți conecta portofelul la jocuri și aplicații blockchain prin introducerea unui cod sau prin simpla scanare QR.

În afară de piața existentă, Enjin este pe cale să lanseze un API puternic pentru a ajuta dezvoltatorii să-și creeze propriile magazine in-game.

De asemenea, cu noul Enjin Jumpnet poți accesa o scalare Ethereum gratuită ce asigură tranzacții în lanț instantanee, sigure și fără taxe de gaz. Facilitatea este disponibilă pentru moneda Enjin și alte jetoane compatibile ERC-1155.

Cea mai recentă versiune a Enjin JumpNet MVP oferă toate mecanismele de bază de care ai nevoie pentru a crea o experiență blockchain grozavă. Cu JumpNet MVP poți muta, trimite și primi, bate, comercializa, distribui și automatiza active digitale. Jumpnet este gata pentru integrare cu toate produsele existente Enjin, inclusiv platforma, portofelul, beam-ul și piața.

În cele din urmă, dacă dorești să creezi o experiență de distribuție și achiziție de token-uri plină de satisfacții pentru clienții tăi, poți utiliza Enjin Beam. Aproape 200.000 de jetoane nefungibile au fost trimise folosind Beam. Beam oferă puterea a peste 1.000 de campanii de marketing cu acces facil și 100% gratuit. Până la acest moment, numărul de persoane din întreaga lume care a primit NFT-uri prin Beam a depășit pragul de 61.000.

Avantajele Enjin

Platforma Enjin oferă un set de avantaje. Folosind platforma, poți dezvolta și monetiza jocuri la propria ta discreție. De asemenea, poți crea aplicații bazate pe blockchain pentru web, mobil și desktop. Platforma vine totodată și cu instrumente no-code sau low-code care îți permit să încorporezi blockchain-ul Enjin în site-ul tău web. În acest mod, vei genera câștiguri ori de câte ori utilizatorii vor tranzacționa active digitale create de tine, fie peer-to-peer, fie prin intermediul pieței Enjin. Până în prezent, folosind platforma Enjin, peste 42.000 de comercianți au vândut peste 800.000 de active.

Caracteristica de distribuție în masă a activelor a platformei Enjin îți permite să trimiți active la către un număr de până la 150 de utilizatori cu fiecare tranzacție. Funcția de tranzacționare securizată p2p a platformei optimizează tranzacționarea securizată în joc și în aplicație. The Six Dragons, Azure Heroes, Lost Relics, Age of Rust sunt doar câteva dintre proiectele de pionierat susținute de Enjin.

Avantajul portofelului Enjin este că vine cu zero reclame și trackere. Cheia ta privată rămâne a ta. De asemenea, vine cu o copie de rezervă a unei fraze de acces de 12 cuvinte. Portofelul Enjin permite stocarea unei game largi de monede și NFT-uri, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin, Binance Coin, Dogecoin, jetoane ERC-20 și ERC-721, precum și NFT-uri ERC-1155.

Portofelul de criptomonede Enjin este securizat cu două straturi criptografice de calitate NSA care protejează Keystore și datele confidențiale ale utilizatorului.

Nu în ultimul rând, cu Enjin Marketplace poți găsi cu ușurință proiecte blockchain de top care prezintă active digitale rare. În același timp, poți folosi portofelul Enjin pentru a lista și cumpăra articolele de joc și obiectele de colecție care îți plac. Pe Enjin Marketplace poți crea propria ta piață blockchain de marcă, care vine cu funcții personalizate.

Potențiale dezavantaje ale Enjin

Multe dintre ofertele Enjin se concentrează pe NFT, care reprezintă o nouă clasă de active. Noile clase de active trec adesea printr-un ciclu de hype care duce la o mare volatilitate a prețurilor. Același lucru se observă și în cazul criptomonedei Enjin. Maximul istoric al monedei a fost de 4 USD, în timp ce minimul istoric a fost de doar 0,01 USD. Dat fiind faptul că în ultimele luni prețul monedei Enjin a cunoscut câteva creșteri și scăderi abrupte, volatilitatea rămâne o problemă pentru acest proiect în curs de dezvoltare.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →