Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

EOS (EOS): preț, platforme trading, păreri, predicții

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »
 • eos
 • EOS
  (EOS)
 • Price
  $0.742
 • Market Cap
  $853.65 M

Ce este EOS (EOS)?

Criptomoneda EOS

EOS este unul dintre cele mai apreciate proiecte de criptomonede datorită tranzacțiilor sale gratuite și vitezei fulgerătoare. Este clasat în mod constant drept unul dintre cele mai populare 10 cripto-active din lume și este poziționat în mod unic pentru a fi util atât în ​​sectorul de afaceri, cât și în cel al întreprinderilor.

Pentru a cumpara criptomonede EOS, vei avea nevoie de un portofel crypto și de acces la cele mai bune schimburi de criptomonede. În această recenzie îți vom arăta cum și de unde să cumperi criptomoneda EOS și îți vom împărtăși cunoștințele pe care le-am acumulat în urma studierii industriei cripto.

Prezentare generală EOS

EOS este o platformă blockchain, la fel ca Ethereum. EOS este însă diferit, deoarece are capacitatea de a stoca și înregistra date în timp real. Scopul EOS este acela de a fi o platformă capabilă să susțină cazuri de utilizare în afaceri și întreprinderi. Spre deosebire de Bitcoin sau Ethereum, care au probleme de scalabilitate în ceea ce privește debitul tranzacțiilor, EOS a demonstrat capacitatea de a procesa zeci de mii de tranzacții pe secundă. Da, e rapid. Foarte rapid.

Baza de cod EOS originală a fost publicată în 2018 și de atunci a primit laudele și criticile multor experți din lumea blockchain-ului. Platforma EOS are un token principal care alimentează operațiunile din rețea, numit EOS. Tokenul EOS îndeplinește mai multe funcții pe blockchain-ul EOS, ceea ce l-a făcut extrem de popular pe multe schimburi. Această popularitate îl face să crească rapid și să ajungă printre primele 10 criptomonede din lume din punct de vedere al captalizării de piață.

Istoria EOS: O platformă distinctă

EOS a fost construit de compania Block.One, cu sediul în Hong Kong. În 2017, compania a derulat o ofertă inițială de monede (ICO) pe rețeaua Ethereum, care a durat 12 luni. Până în prezent, EOS-ul ICO a fost cel mai lung și cel mai mare ICO ce a avut loc vreodată. Block.One a strâns în total 4 miliarde de dolari la sfârșitul perioadei de 12 luni.

Directorul de tehnologie al Block.One și arhitectul EOS este Daniel Larimer. Daniel construiește noi proiecte blockchain din 2013, când a introdus un nou mecanism de guvernare numit „Delegated Proof of Stake”. Prin acest mecanism, Daniel a reușit să proiecteze și să lanseze platforme cu o capacitate de a gestiona mii de tranzacții pe secundă, lucru pe care Bitcoin și Ethereum nu sunt deloc aproape de a-l realiza. Cele două proiecte din portofoliul lui Daniel care duc la înființarea EOS sunt BitShares, o platformă de afaceri descentralizată și Steemit, o platformă de socializare și blogging bazată pe recompense.

Block.One are multe resurse și, prin urmare, capacitatea de a construi un ecosistem blockchain înfloritor. Nu doar tehnologia necesită o atenție atentă, ci și comunitățile de utilizatori și dezvoltatori. Prin programe de granturi, hackathoane și sesiuni de informații din întreaga lume, Block.One, precum și comunitatea din jurul său, au reușit să construiască unul dintre cele mai mari și mai diverse ecosisteme blockchain de până acum.

De unde să cumperi moneda EOS

Înainte de a cumpăra EOS, vei avea nevoie de un portofel cripto și de o vizită la unul dintre cele mai bune schimburi cripto din industrie. Poți cumpăra EOS de pe foarte multe burse de criptomonede, inclusiv:

 • Binance – Folosește cuponul VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare.
 • KuCoin – Oferă tranzacționarea a peste 300 de criptomonede foarte populare. Este adesea primul exchange care oferă oportunități de cumpărare pentru noi jetoane.
 • Gate.io – Cea mai mare platformă pentru criptomonede nou lansate.

Avantajele EOS: Tranzacții instantanee

EOS are un suport impresionant. Peste 4 miliarde de dolari au fost strânși de Block.One în timpul vânzării prin ICO, permițând companiei să aibă o pistă foarte lungă și flexibilă pentru a face proiectul un succes. Block.One sa dovedit a fi o companie care poate tolera și suporta erorile, criticile și chiar acțiunile legale luate de SEC. Folosind bani de la crowdfund, EOS a construit un ecosistem de dezvoltatori înfloritor, care este unul dintre cele mai importante indicii pentru succesul unui proiect blockchain.

Unul dintre principalele cazuri de utilizare și avantajele blockchain-ului EOS este pur și simplu capacitatea sa de a gestiona și deconta instantaneu cantități masive de tranzacții. O inovație tehnică a permis lui EOS să publice mai multe blocuri pe secundă. În comparație cu timpii de blocare de 10 minute ai Bitcoin, EOS decontează tranzacțiile cu viteza luminii. Ține cont de asta atunci când cumperi EOS, deoarece în lumea cripto, viteza contează foarte mult.

Tranzacțiile pe blockchain-ul EOS sunt gratuite. Beneficiile acestui lucru sunt evidente, deoarece permite o interacțiune deloc costisitoare cu alți utilizatori ai blockchain-ului și dApps. Acesta este un punct de vânzare unic al blockchain-ului EOS ca fundație pentru aplicațiile de întreprindere, deoarece permite dezvoltatorilor și companiilor să se concentreze asupra aplicației, în timp ce știu că scalabilitatea și capacitatea de utilizare sunt întotdeauna pe mâini bune.

Dezavantajele EOS: O rețea descentralizată, dar centralizată

EOS nu este lipsit de defecte. Cu o listă lungă de caracteristici și avantaje impresionante, ne întrebăm în mod firesc ce compromisuri trebuiau făcute pentru a realiza o astfel de listă de beneficii.

EOS are o barieră abruptă sau complicată la intrare în ceea ce privește înregistrarea sau primirea unui cont. Obținerea unui cont nu este la fel de simplă precum stabilirea cheilor private și primirea banilor de la un prieten, asta pentru că la EOS trebuie să-ți înregistrezi contul și să îl asociezi cu cheile tale.

Unele companii au automatizat acest proces și l-au făcut mai simplu și mai puțin tehnic, dar, desigur, îți vor percepe o taxă. Oricum, pentru a începe să te bucuri de beneficiile blockchain-ului EOS, trebuie mai întâi să te educi și să decizi care cea mai bună modalitate de a obține un cont.

Tokenul EOS nu deține doar valoare monetară, ci și puterea de vot. Deși există sisteme în care acest lucru a funcționat în favoarea rețelelor, există cazuri puternice care sugerează că rețeaua EOS este extrem de centralizată, deoarece 75% dintre jetoane sunt deținute de doar 1.000 de adrese.

În timp ce Bitcoin și Ethereum au fiecare mii de noduri independente și anonime care rulează și guvernează rețeaua, EOS are o sumă fixă ​​de 21 de conturi, cunoscute și alese democratic, care se ocupă de producerea blocurilor. Acești administratori de rețea au privilegii ridicate și, în unele cazuri, au intervenit și au inversat tranzacțiile care au avut loc în rețea. Pentru cei mai mulți din lumea blockchain-ului și a criptomonedei, acesta este un mare neajuns care i-a îndepărtat definitiv de rețeaua EOS.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →