Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Harmony (ONE): preț, platforme trading, păreri, predicții

Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

 • harmony
 • Harmony
  (ONE)
 • Price
  $0.018
 • Market Cap
  $218.69 M

Ce este Harmony (ONE)?

Criptomoneda Harmony (ONE)

Harmony (ONE) este o rețea blockchain layer 1 care oferă viteze rapide de tranzacție, taxe reduse și interoperabilitate cu alte rețele de nivel 1. Este totodată și prima rețea de sharding care oferă staking, cu randamente anuale constante atât pentru validatori, cât și pentru delegatori.

Platforma a fost concepută pentru aplicații descentralizate (DApps) și procesează în prezent peste 2.000 de tranzacții pe secundă (TPS) cu o finalitate de 2 secunde și taxe de aproximativ 1.000 de ori mai mici decât ale rețelei Ethereum. Proiectul își propune să se extindă la un milion, protocolul său de sharding adăugând 500 TPS per shard.

În această recenzie vei afla mai multe detalii despre Harmony (ONE) și îți vei putea face propria opinie cu privire la oportunitatea de a investi în acest proiect.

Ești interesat de achiziția criptomonedei Harmony (ONE)?

Istoria Harmony

Harmony a fost fondată în 2017 de către Stephen Tse, Rongjian Lan, Sahil Dewan și Nick White. Echipa din spatele proiectului are o vastă experiență de lucru în companii de renume mondial, precum Google, Amazon, Apple, Microsoft și Facebook.

Înainte de a fi migrate la blockchain-ul Harmony, începând cu ianuarie 2020, tokenurile ONE au fost lansate inițial pe rețelele Ethereum și Binance. Utilizatorii care doreau să participe la staking, guvernare și alte activități de rețea au trebuit astfel să-și migreze token-urile la Harmony.

Harmony a devenit primul blockchain fragmentat care a lansat facilitatea de staking, la data de 16 mai 2020. În 2021, rețeaua a adăugat suport pentru portofelul web, lansând, de asemenea, portofelul on-chain 1Wallet. Totodată, a inițiat votul descentralizat și a adăugat punți către rețelele Bitcoin și Polkadot. În 2022, proiectul Harmony își propune să crească gradul de adopție și interoperabilitate al rețelei sale.

De unde poți cumpăra Harmony?

Poți cumpăra criptomonede Harmony (ONE) de la majoritatea platformelor de tranzacționare cripto, precum și de la câteva schimburi descentralizate. Iată câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare cu maximă încredere:

 • Binance – Folosește cuponul VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare.
 • KuCoin – Oferă tranzacționarea a peste 300 de criptomonede foarte populare. Este adesea primul exchange care oferă oportunități de cumpărare pentru noi jetoane.
 • Gate.io – Cea mai mare platformă pentru criptomonede nou lansate.

Avantajele Harmony

Ca orice proiect cripto aflat în plină dezvoltare, Harmony oferă tranzacții rapide cu comisioane mici. Rețeaua poate procesa în prezent peste 2.000 de tranzacții pe secundă (TPS), ceea ce este o performanță similară cu ceea ce oferă Visa și mai mult decât poate suporta Bitcoin și Ethereum.

Rețeaua Harmony folosește un mecanism de sharding care permite adăugarea în rețea a 500 TPS pentru fiecare shard, iar proiectul are un obiectiv viitor de 2.000 shard-uri, care ar oferi rețelei un potențial de 1 milion TPS. Taxele de tranzacție sunt de aproximativ 1.000 de ori mai mici decât cele ale platformei Ethereum.

De asemenea, rețeaua Harmony este compatibilă cu Ethereum Virtual Machine (EVM), ceea ce înseamnă că dezvoltatorii ETH pot să-și porteze cu ușurință proiectele la Harmony.

Celălalt avantaj principal al Harmony este că poți miza criptomoneda ONE pentru a primi un randament de minim 3,5%, cu o rentabilitate mai mare (peste 100%), atunci când există mai puține criptomonede mizate în rețea, respectiv o rentabilitate mai realistă în situația în care mai mulți validatori și delegatori își mizează tokenurile.

În plus, pentru a fi validator, ai nevoie de o miză de numai 10.000 criptomonede ONE, care este echivalentul a aproximativ 650 USD în prezent (la prețul actual de 0,065 USD per unitate), o barieră destul de scăzută pentru intrare. Prețu este într-adevăr deosebit de scăzut când îl compari cu ceva de genul NEAR, care necesită investiții de peste un milion de dolari pentru a deveni validator.

Dezavantajele Harmony

Singurul dezavantaj real al Harmony este că nu este singurul proiect blockchain care urmărește să rezolve problemele de scalabilitate și să creeze un ecosistem cu taxe mici și tranzacții rapide.

În prezent, există foarte multă concurență în sectorul cripto, deoarece tot mai multe proiecte urmăresc să rezolve același lucru. Deși este puțin probabil ca o singură rețea blockchain să fie alegerea unică pentru întreaga lume, există încă o cotă de piață pe care Harmony o poate acapara oferind avantajele unei rețele rapide și foarte scalabile.

Pe de altă parte, dacă un alt blockchain vine cu o ofertă similară cu a rețelei Harmony, ori dacă update-ul Ethereum la versiunea 2.0 va rezolva problemelele de scalabilitate și va reduce semnificativ taxele de gaz, atunci succesul pe termen lung al Harmony ar putea avea de suferit.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →