Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

OpenDAO (SOS): preț, platforme trading, păreri, predicții

Cumpără criptomonede »
Advertisement

 

  • opendao
  • OpenDAO
    (SOS)
  • Price
    $0.00
  • Market Cap
    $2.31 M
OpenDao (SOS)

La sfârșitul anului 2021 investitorii OpenSea au primit un cadou neașteptat sub formă de jetoane SOS, un token Ethereum gratuit, valoarea SOS urmând a fi determinată de investiția acestora în NFT-urile OpenSea. În mai puțin 24 de ore, mii de oameni au revendicat tokenul, iar valoarea acestuia a crescut vertiginos cu peste 1.000%. Tokenurile au fost puse la dispoziție de o organizație descentralizată independentă, autonomă, numită OpenDAO.

OpenDAO se angajează să utilizeze unele dintre aceste jetoane pentru a sprijini industria NFT în evoluție și pentru a compensa utilizatorii săi pentru escrocheriile cu care se confruntă. Deși monedele meme sunt oferite destul de frecvent sub forma unor airdrop-uri în spațiul cripto, SOS a explodat, mai ales în ziua de Crăciun, devenind tokenul cu cea mai mare creștere pe CoinMarketCap.

Ce este OpenDAO (SOS)?

Proiectul OpenDao creează tokenul SOS pentru a proteja, promova și aduce un omagiu industriei de tokenuri non-fungibile (NFT) și tuturor celor care fac parte din aceasta. În plus, proiectul arată recunoștință tuturor colecționarilor, creatorilor și piețelor NFT pentru că au adus această nouă industrie în prim-plan. Oricine a tranzacționat, cumpărat sau vândut un NFT prin piața OpenSea poate revendica token-uri SOS.

Criptomoneda SOS are mai multe cazuri de utilizare:

● Sprijinirea comunităților NFT emergente.
● Compensarea victimelor escrocheriilor ce au loc uneori pe OpenSea.
● Sprijinirea conservării artei digitale.
● Oferirea unui grant dezvoltatorilor emergenți pentru a îmbunătăți sistemul SOS.

Cum revendici criptomoneda SOS?

Numărul de jetoane SOS ce pot fi revendicate este întotdeauna în strânsă legătură cu investițiile în OpenSea ale unei persoane. Cu cât o persoană tranzacționează mai mult pe OpenSea, cu atât mai multe jetoane SOS poate revendica.

Tokenul SoS poate fi revendicat prin intermediul site-ului OpenDAO, conectându-ți portofelul de criptomonede. Site-ul va estima cât a cheltuit o persoană pe ETH, DAI sau USDC. OpenDAO calculează alocarea de jetoane SOS pe baza tranzacțiilor unei persoane înainte de 23 decembrie. Token-urile pot fi revendicate pe platforma Ethereum până la 30 iunie 2022, plătind o taxă de gaz. După revendicare, jetoanele SOS vor fi transferate automat la adresa Ethereum a persoanei. În prezent, jetoanele SoS sunt distribuite la peste 241.000 de adrese, iar numărul este în creștere.

Economia tokenului SOS

OpenDAO are o aprovizionare fixă ​​de 100 de trilioane USD sub formă de tokenuri SOS, distribuite astfel:

● 50% dintre jetoane sunt trimise prin airdrop-uri utilizatorilor OpenSea, pe care deținătorii le pot revendica până pe 30 iunie 2022.
● 20% vor fi utilizate ca stimulente de stakiing.
● 20% sunt rezervate pentru trezoreria OpenDAO.
● 10% vor fi utilizate pentru furnizarea de stimulente de lichiditate.

Echipa OpenDAO poate modifica oferta de 100 de trilioane de jetoane SOS dacă decide să-și schimbe modelul de business. Obiectivele acestui airdrop fac ca OpenDAO să fie unic în felul său. Având în vedere că tokenul face parte din Organizația Autonomă Descentralizată (DAO), membrii comunității sunt singurii care vor guverna tot ceea ce ține de acest proiect.

De ramarcat faptul că orice token nerevendicat în urma airdrops va fi transferat automat la trezoreria DAO.

Airdrops-urile provoacă de obicei un foarte mare entuziasm în industria cripto, cu atât mai mult pentru că deținătorii de NFT nu primesc, de regulă, tokenuri precum SOS. Un impuls social extraordinar a înconjurat acest airdrop încă de la început, utilizatorii din întreaga industrie care au primit gratuit tokenurile creând și mai mult hype în jurul acestui token.

De unde cumperi SOS?

Criptomoneda SOS poate fi cumpărată și tranzacționată pe o serie de platforme crypto, inclusiv Binance, Coinbase sau eToro. La data scrierii acestei recenzii, SOS se tranzacționa pe majoritatea burselor la un preț de 0,000001347 USD, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de 21.262.755 USD.  Clasamentul actual CoinMarketCap plasează tokenul SOS pe locul 317 dintr-un număr de peste 18.000 de criptomonede, cu o capitalizare a pieței de 134.684.686 USD. 

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →