Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

PancakeSwap (CAKE): preț, platforme trading, păreri, predicții

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »
  • pancakeswap-token
  • PancakeSwap
    (CAKE)
  • Price
    $2.75
  • Market Cap
    $685.61 M

Ce este PancakeSwap (CAKE)?

Criptomoneda PancakeSwap (CAKE)

Finanțarea descentralizată este una dintre cele mai mari atracții din sectorul cripto. Cu randamente mari, împrumuturi ușoare și capacitatea de a-ți controla activele și modul în care funcționează pentru tine, este lesne de înțeles de ce.

Cu toate acestea, odată cu taxele actuale de tranzacție Ethereum, din ce în ce mai mari, toate aceste avantaje sunt atenuate de nevoia de a plăti taxe uriașe de gaz pentru a le răscumpăra, iar asta la viteze de tranzacție foarte reduse în momentele de congestionare a rețelei.

Aici intervine PancakeSwap (CAKE). Construit pe Binance Smart Chain și, în esență, o copie a Uniswap, platforma CAKE oferă servicii financiare descentralizate cu costuri de tranzacție mult mai mici și viteze de tranzacție mai rapide. Dar PancakeSwap a devenit mult mai mult decât o copie a UNI, oferind o serie de servicii care l-au determinat să aibă mai multe interacțiuni contractuale zilnice decât Uniswap.

Recenzia noastră PancakeSwap te va ajuta să te hotărăști dacă ar trebui să investești în acest proiect. Criptomoneda CAKE este listată în prezent pe foarte multe platforme de criptomonede, putând fi cumpărată atât cu cardul de credit/debit, cât și prin transfer P2P sau SEPA.

Istoria PancakeSwap

PancakeSwap s-a lansat în septembrie 2020 pe Binance Smart Chain, ca o alternativă automated market maker (AMM) la Uniswap (UNI), oferind costuri de tranzacție mai mici și viteze de tranzacție mai mari.

Deși a început ca o copiere și inserare a codului Uniswap pe un alt blockchain, PancakeSwap a dezvoltat o serie de caracteristici care au făcut ca platforma să fie folosită mai frecvent decât Uniswap. Caracteristicile includ Lottery, Prediction și Initial Farm Offerings, facilități ce vor fi discutate în secțiunea de avantaje de mai jos.

PancakeSwap se mândrește acum cu mai multă valoare totală blocată decât Uniswap și are, de asemenea, mai multe tranzacții zilnice și interacțiuni contractuale.

Avantajele PancakeSwap

PancakeSwap a dezvoltat o suită frumoasă de produse pe platforma sa, foarte avantajoase pentru utilizatori. În primul rând, utilizatorii CAKE au la dispoziție pool-uri Syrup de staking, unde pot miza criptomoneda nativă a rețelei pentru a câștiga CAKE sau alte active disponibile la o dobândă anuală de peste 50%.

De asemenea, PancakeSwap a introdus recent un pool CAKE de compounding automat, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să își mărească miza și să colecteze manual recompensele.

Urmează Farms, unde utilizatorii pot oferi lichiditate sub forma unei perechi de active, cum ar fi CAKE și Binance Coin (BNB), pentru a primi recompense CAKE. Aceste ferme pot oferi uneori un randament de-a dreptul impresionant, însă te poți expune la mai multe riscuri dacă optezi să oferi lichiditate unui activ extrem de volatil.

Lottery este în prezent reproiectată de către echipa de dezvoltare din cauza prețului crescut al CAKE, iar când totul va fi gata utilizatorii vor putea cumpăra un bilet de loterie pentru un echivalent CAKE de 1 USD pentru șansa de a câștiga un jackpot mare sub formă de criptomonede CAKE.

Prediction este un produs nou care permite utilizatorilor să ghicească dacă prețul BNB va fi mai mare sau mai mic decât prețul blocat în 5 minute. Poți folosi doar BNB pentru a juca, iar toate pariurile pierdute sunt cumulate și adăugate la fondurile săptămânale de ardere CAKE.

În cele din urmă, schimbul în sine are costuri de tranzacție scăzute și nu necesită KYC (Know Your Customer), ceea ce înseamnă că, atâta timp cât dispui de fonduri într-un portofel crypto acceptat, poți începe tranzacționarea de criptomonede fără a-ți verifica identitatea.

Dezavantajele PancakeSwap

Dezavantajele PancakeSwap sunt în esență aceleași ca și cu orice alt AMM (Automated Market Maker), iar singurele riscuri reale sunt pierderea financiară temporară în cultivarea randamentului și pierderile aferente jocurilor de noroc la loterie sau la jocurile de predicție. Astfel, dacă nu iei parte la pariurile de loterie sau la jocurile de predicții, nu te expui la prea multe riscuri.

De asemenea, scam-urile sunt un alt dezavantaj real, deoarece cu Ethereum oricine poate crea un token pe Binance Smart Chain și poate înșela utilizatorii neinformați. Dat fiind faptul că Binance Smart Chain este mai ieftin de utilizat, o mulțime de escrocherii au migrat pe acest blockchain. Din acest motiv, activele cu risc extrem de ridicat pot fi tranzacționate oricând pe PancakeSwap.

Cu toate acestea, ca și în cazul altor tipuri de înșelătorii, atâta timp cât cercetezi cu atenție proiectul în care vrei să investești și gândești rațional, scam-urile sunt ușor de evitat.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →