Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

STEPN (GMT): preț, platforme trading, păreri, predicții

Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

 • stepn
 • GMT
  (GMT)
 • Price
  $0.195
 • Market Cap
  $410.73 M

Ce este STEPN (GMT)?

STEPN (GMT) coin

În acest articol am încercat să răspundem la întrebări precum ce este moneda GMT, ce este o criptomonedă STEPN, respectiv de unde cumperi moneda GMT. Iată cele mai importante aspecte pe care trebuie să le știi despre STEPN (GMT) și viitorul acestei criptomonede.

STEPN este primul joc NFT mobil move2earn alimentat de Solana, în care jucătorii pot merge și pot alerga în aer liber cu NFT Sneaker pentru a câștiga jetoane. STEPN își propune să aducă milioane de oameni în lumea Web 3.0 și să îi inspire să participe la stiluri de viață mai sănătoase, aducând o contribuție pozitivă la neutralitatea carbonului.

Pentru a începe, utilizatorii trebuie să depună moneda SOL, tokenul nativ al Solana, în portofelul aplicației STEPN, să cumpere o pereche de sneakers NFT de pe piața, direct din aplicație, respectiv să aștepte 24 de ore pentru o reîncărcare de „energie”. Rong a spus că energia este de fapt timpul exprimat de minute pe care un utilizator îl alocă pentru a face exerciții cu o pereche de sneakers NFT.

Caracteristici STEPN (GMT)

Având în vedere că există milioane de oameni pasionați de fitness, care lucrează cu nenumărate aplicații și programe din întreaga lume, echipa StepN urmărește să valorifice fitness-ul și atmosfera socială incredibilă din spatele acestui fenomen. Ceea ce construiește StepN va valorifica elementele sociale și comunitare pentru a revoluționa modul în care tehnologia blockchain este utilizată pentru profit.

Kwong îi explică lui StepN: „Când am decis să facem un produs, ne-am gândit că alergatul și mersul pe jos sunt practic ceva ce poate face aproape oricine. Dacă putem transforma acest lucru într-un mod win-win sau rent-win, atunci putem ajunge la toată lumea în mod eficient”, a explicat el.

Conceptul unic Move to Win este ceva ce Kwong și echipa sa cred că poate ajuta nenumărați utilizatori noi să se alăture spațiului cripto. Kwong recunoaște dificultățile de conectare inițială, dar consideră că, odată ce aceste bariere sunt eliminate, tot mai mulți utilizatori vor folosi aplicația sa. Cu toate acestea, Move to Win nu este fi singurul concept care va aduce utilizatorii la aplicație. De fapt, Kwong crede că va fi secundar.

STEPN este câștigătorul terenului de joacă Solana Ignition Hackathon. De asemenea, este singurul joc mobil care a câștigat Hackathonul. Cu o interfață ușor de utilizat, market și portofel încorporat, designul jocului STEPN și scopul său de a încuraja milioane de utilizatori non-cripto să folosească aplicația au câștigat aprobarea arbitrilor Hackathon.

Folosind prima aplicație bazată pe Web3 cu elemente sociale și jocuri distractive, STEPN, Sequoia Capital, Folius Ventures, Solana Capital, Alameda Research, 6th Man Ventures, DeFi Alliance, M13, Corner Ventures, Sfermion, Zee Prime Capital, Lemniscap, Spark Digital Capital și MorningStar Ventures au primit investiții de la Openspace Ventures, Solar Eco Fund și WelinderShi Capital.

La turneu au participat și investitori remarcabili, inclusiv Santiago R Santos și Zhen Cao. Încasările vor sprijini misiunea STEPN de a inspira milioane de oameni să participe la stiluri de viață mai sănătoase, să-i conecteze la Web3 și să contribuie pozitiv la neutralitatea carbonului.

Moduri de joc

Aplicația are 3 moduri ce pot fi folosite de utilizatori în mod liber pentru a câștiga bani: Solo, Marathon și Background Mode.

 • Solo: în modul solo, utilizatorii pot câștiga jetoane acționând. Venitul lor depinde de două lucruri: nivelul lor de activitate fizică și raritatea/proprietatea sneakers-urilor pe care îi au.
 • Maraton: Există competiții de maraton săptămânal și lunar, iar utilizatorii trebuie să se înregistreze pentru fiecare cursă separat cu 24 de ore înainte de începerea Maratonului online.
 • Background: utilizatorii pot câștiga GST cu cel puțin o pereche de sneakers în inventar, chiar și fără costuri de aplicare și reparații. Când aplicația STEPN este închisă, modul ”în fundal” obține numărul de pași direct din datele de sănătate ale dispozitivului mobil. Pașii făcuți în Background Mode (mers pe jos sau jogging) nu reduc Stamina sneakers-urilor.

Păreri despre STEPN (GMT) și viitorul acestei criptomonede

Dacă moneda STEPN este o investiție bună pentru tine, depinde doar de situația ta personală și de apetitul tău pentru risc. Criptomonedele sunt active cu risc ridicat. Înainte de a investi, ar trebui să îți faci propria cercetare și să evaluezi nivelul de risc pe care ești gata să-l accepți. Nu investi niciodată bani pe care nu îți poți permite să-i pierzi.

Cât costă moneda GMT?

Conform datelor actuale ale pieței cripto, o monedă GMT costă 2,66 USD (sursa: CoinMarketCap). În aprilie 2022, GMT Coin a doborât maximul său istoric de 2,36 USD din luna anterioară și a ajuns să se tranzacționeze la un preț de 3,05 USD.

GMT a avut în ultimele 24 de ore un volum de tranzacționare de $3.056.749.977 USD, în creștere cu 21,52% față de ziua anterioară. Clasamentul actual CoinMarketCap plasează criptomoneda GMT pe locul #69, cu o capitalizare a pieței de $1.576.960.260 USD. GMT are o sursă circulantă de 600.000.000 GMT monede și o sursă maximă de 6.000.000.000 monede.

Criptomoneda Stepn poate fi achiziționată de la majoritatea burselor crypto, inclusiv de la:

 • Binance – Folosește cuponul VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare.
 • KuCoin – Oferă tranzacționarea a peste 300 de criptomonede foarte populare. Este adesea primul exchange care oferă oportunități de cumpărare pentru noi jetoane.
 • Gate.io – Cea mai mare platformă pentru criptomonede nou lansate.

Alte criptomonde