Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

The Sandbox (SAND): preț, platforme trading, păreri, predicții

De aici cumperi crypto foarte ușor →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

  • the-sandbox
  • The Sandbox
    (SAND)
  • Price
    $0.267
  • Market Cap
    $623 M

Ce este The Sandbox (SAND)?

Criptomoneda The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND) este o lume virtuală în care jucătorii își pot construi, deține și monetiza experiențele lor de joc în blockchain-ul Ethereum.

La bază, ecosistemul Sandbox poate fi divizat în trei părți principale: jocul, DAO (organizație autonomă descentralizată) și rețeaua socială/piața. The Sandbox furnizează o experiență de joc creativă bazată pe blockchain, care îți permite să creezi lumi folosind active virtuale din joc numite LAND.

Este cumva asemănător jocului Minecraft, în care jucătorul are acces la șabloane gata făcute care permit crearea de active și utilități complete in-game, dar cu active descentralizate bazate pe NFT și un model de joc play-to-earn similar cu ceea ce poți găsi pe Decentraland. Tokenul LAND din The Sandbox reprezintă active imobiliare digitale care oferă proprietarilor capabilități de vot în structura de guvernare a platformei.

Jocul The Sandbox imită o experiență imobiliară din lumea reală, în care valoarea fiecărei porțiuni de teren virtual se bazează pe locația sa și proximitatea de alte facilități utile din lumea virtuală a Sandbox. Platforma The Sandbox creează pentru utilizatorii săi un mediu de joc unic în metaverse.

Cine a creat The Sandbox?

The Sandbox a fost creat de Arthur Madrid și Sebastian Borget, co-fondatorii Pixowl, o companie de tehnologie care construiește jocuri bazate pe blockchain. Înainte de integrarea sa în blockchain, jocul The Sandbox era în funcțiune din 2012 ca un joc pe mobil, care permite jucătorilor să-și creeze propria lume virtuală. Jocul a beneficiat de un succes foarte mare imediat după lansarea sa atât pe platformele Android, cât și pe iOS, câștigând până la 70 de milioane de utilizatori între 2012 și 2018.

Cea mai recentă versiune a jocului, acum pe blockchain-ul Ethereum, le permite jucătorilor să construiască active digitale și NFT-uri deasupra activelor de teren virtuale folosind SAND (jetonul utilitar al jocului).

Echipa din spatele proiectului este formată din experți care au lucrat pentru companii mari precum Facebook și Zynga, dar și din antreprenori cu experiență dovedită în start-up-uri. Ceea ce este și mai incitant este faptul că echipa din spatele proiectului își propune să ofere utilizatorilor controlul asupra întregii platforme printr-o DAO (organizație autonomă descentralizată)

Cum funcționează The Sandbox?

The Sandbox este un joc despre construirea lumii tale virtuale. În cadrul jocului va trebui să te ocupi de absolut tot, de la strângerea de resurse, creșterea animalelor și crearea de obiecte care te vor ajuta să prosperi în acest nou mediu. Întregul joc funcționează pe principiul „tot ceea ce construiești îți aparține”, astfel încât publicul mainstream poate aborda tehnologia blockchain într-un mod distractiv și captivant.

Modelul creativ play-to-earn pe care The Sandbox îl implementează vine cu mai multe instrumente pentru a te ajuta să creezi și să animezi active bazate pe NFT folosind un instrument numit VoxEdit, să tranzacționezi aceste active pe piața platformei și să iei parte la orice joc pe care ți-l poți imagina în Sandbox’s Game Maker .

Cum sunt folosite activele LAND în The Sandbox?

În experiența metaverse The Sandbox sunt încorporate active imobiliare digitale numite LAND. Acestea pot fi cumpărate cu tokenul SAND de pe piața platformei și pot fi folosite pentru a construi mai multe experiențe.

De exemplu, jucătorii pot construi jocuri personalizate deasupra LAND, pot câștiga jetoane SAND prin publicarea acestor jocuri sau pur și simplu își pot schimba LAND-urile pentru alte active din joc sau chiar pot percepe altor jucători o taxă în jetoane SAND pentru vizitarea LAND-urilor.

Un aspect important de remarcat despre LAND este că fiecare piesă este concepută ca un NFT pe blockchain-ul public Ethereum și, prin urmare, este tranzacționabilă, iar proprietarii au custodia deplină. Există peste 160.000 de bucăți de teren pe Sandbox, iar companii mari, cum ar fi Atari, Binance și Coinmarketcap, au ocupat deja locații preferențiale pe metaversul The Sandbox.

Există trei categorii de LAND în joc. Prima implică o unitate standard de 96×96 de metri. Apoi, există „Estates”, care cuprinde diferite LAND-uri pentru o experiență de joc mai complexă. În cele din urmă, există districte de teren care sunt deținute de mai mulți jucători și care pot fi folosite pentru a colabora într-o viziune comună. LAND-urile pot fi convertite într-un district atâta timp cât sunt unul lângă celălalt, iar când există minim doi proprietari, fiecare trebuie să mizeze o anumită cantitate de jetoane SAND.

Câte tipuri de NFT-uri in-game există în The Sandbox?

Platforma a construit 6 tipuri de active digitale din cele 10 posibile disponibile prin protocolul ERC721.

Cele 6 tipuri de NFT pe care le poți crea cu Editorul Voxel sunt; Animale, creaturi, recuzită, echipamente, obiecte digitale de colecție și materiale. Există, de asemenea, o opțiune de a converti activele în jetoane ERC20 folosind un instrument de conversie construit în The Sandbox.

Cum este folosit tokenul SAND?

După cum am menționat mai devreme, tokenul SAND este jetonul utilitar al platformei. Acesta prezintă mai multe cazuri de utilizare, primul fiind utilizarea sa ca monedă ERC20 ce poate fi cheltuită pe platformă pentru a obține acces la jocuri și pentru a cumpăra alte active în joc.

SAND este folosit și de creativii care animă elementele din joc pe platformă. Acești artiști creativi au nevoie de SAND pentru a-și încărca activele în joc pe piața platformei, precum și pentru a cumpăra pietre prețioase care adaugă raritate și unicitate activelor in-game pe care le creează.

SAND este, de asemenea, un token de guvernare, ce poate fi folosit pentru a participa la luarea deciziilor ce țin de viitorul platformei. După cum am menționat anterior, echipa The Sandbox urmărește să devină o organizație autonomă descentralizată cu drepturi depline, în care jucătorii și creatorii dețin controlul și proprietatea deplină asupra întregii platforme.

Folosind tokenul SAND, utilizatorii platformei obțin drepturi de vot pentru decizii importante, cum ar fi acordarea de credite creatorilor de conținut și de jocuri, precum și prioritizarea funcțiilor.

Tokenul SAND este folosit și pentru staking, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a câștiga venituri pasive pe platformă. Există două faze de staking, prima implicând adăugarea de lichiditate SAND pe bursele descentralizate, cum ar fi Uniswap. Pe lângă extragerea lichidității, echipa din spatele proiectului lucrează și la multiplicarea randamentelor SAND pentru jucătorii care dețin LAND, recompensând astfel deținătorii de LAND cu criptomonede SAND.

În plus, jetonul SAND este conceput astfel încât 5% din toate tranzacțiile să fie împărțite în două, jumătate fiind destinate bazelor platformei, iar cealaltă jumătate fiind distribuită între participanți. Aceasta crește suma totală acordată participanților pe măsură ce platforma crește.

De unde pot cumpăra criptomoneda SAND?

Tokenul SAND este disponibil pe mai multe schimburi, iar cel mai proeminent este Binance. Iată și alte platforme crypto de unde poți cumpăra SAND:

  • Binance – Folosește cuponul VAE18EEC pentru 20% cashback din toate taxele de tranzacționare.
  • KuCoin – Oferă tranzacționarea a peste 300 de criptomonede foarte populare. Este adesea primul exchange care oferă oportunități de cumpărare pentru noi jetoane.
  • Gate.io – Cea mai mare platformă pentru criptomonede nou lansate.

Avantajele criptomonedei SAND

Tokenul SAND este un jeton utilitar care le permite jucătorilor să cumpere și să vândă active in-game și să își ofere serviciile pe platforma The Sandbox. Este, de asemenea, un stimulent pentru cei care care își pun SAND-ul în staking, aceștia fiind răsplătiți cu dividende din comisioanele de tranzacție. Cu cât sunt efectuate mai multe tranzacții, cu atât randamentele mizei sunt mai mari, crescând în timp.

Dezavantaje criptomonedei SAND

Principalul dezavantaj al criptomonedei SAND este că nu este un jeton deflaționist, așa cum este cazul concurenților Sandbox, cum ar fi Decentraland. Acesta ar putea fi un dezavantaj pentru unii comercianți care doresc să fie investitori pe termen lung într-un proiect cripto deflaționist. De asemenea, jetoanele sunt pre-minate, ceea ce ar putea duce la centralizare dacă distribuția nu se face corect.

Alte criptomonede

Toate criptomonedele →