Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Anunțate live la ETH Denver, viitoarele pașapoarte NFT oferă și suport cross-chain.

Vineri, platforma blockchain Harmony – a cărei rețea principală rulează pe rețeaua Ethereum, pretinzând că are o finalitate de tranzacție de două secunde și taxe de 1.000 de ori mai mici decât Ethereum – a anunțat lansarea Bored Ape Yacht Club Passport. Pașaportul permite utilizatorilor să importe dovezi ale maimuțelor lor în DeFi Kingdoms, un joc play-to-earn construit pe blockchain-ul Harmony, cu peste 120.000 de utilizatori activi lunar. În fazele sale inițiale, deținătorii de maimuțe își vor putea valida și afișa activele în joc prin mai multe blockchain-uri atunci când își conectează portofelul MetaMask la DeFi Kingdoms.

Tehnologia cross-chain vine cu dezavantajul că fondurile ar putea fi în pericol atunci când se realizează legătura între lanțuri, așa cum a arătat cel mai mare hack financiar descentralizat de până acum, care a avut loc chiar în acest an. Cu toate acestea, așa cum au afirmat dezvoltatorii săi, Harmony’s Passport nu mută active; în schimb, dovedește deținerea activelor în mai multe blockchain-uri, garantând autenticitatea acestora pe tot parcursul procesului. Puntea sa încrucișată, Horizon, acceptă în prezent interoperabilitatea între Harmony, Ethereum, BNB Chain și alte trei blockchain-uri.

Leo Chen, un membru al echipei Harmony, a explicat:

„Am vrut să oferim tuturor deținătorilor de NFT mai multă utilitate și opțiuni de a-și afișa NFT-urile, respectiv de a participa la Metaverse. Suporturile Bored Ape Yacht Club sunt primele opțiuni disponibile. Identitatea încrucișată creează o modalitate sigură și ușoară de a face acest lucru fără a-ți pune activele în pericol.”

Într-un gest similar, luna trecută, Twitter și-a început campania de tokenuri nefungibile, permițând abonaților săi premium să-și arate posesiunile NFT ca imagini de profil. Cu toate acestea, funcționalitățile tehnice ale caracteristicii sunt în faza de testare, astfel că doar NFT-urile bazate pe Ethereum sunt eligibile și încă nu există suport pentru funcționalitățile cross-chain.

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu