Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Prețul sau valoarea criptomonedelor poate crește sau scădea rapid în orice moment și poate chiar să scadă la zero. Riscul de pierdere la deținerea criptomonedelor poate fi substanțial. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții. Vă rugăm să faceți propria cercetare și documentare înainte de a lua orice decizie de a investi în criptomonede.

Cumpără criptomonede »
Advertisement

 

Politicienii care doresc să reprezinte California la nivel de stat sau federal au făcut propuneri aparent favorabile adoptării cripto.

Senatorul statului California, Sydney Kamlager, care reprezintă al 30-lea district al Senatului (ce include părți din centrul orașului Los Angeles) a introdus un proiect de lege care ar modifica codul statului pentru a permite acceptarea criptomonedelor pentru anumite plăți.

Potrivit proiectului de lege 1275 al Senatului, introdus în Legislatura din California pe 18 februarie, Kamlager a propus autorizarea unei agenții de stat „să accepte criptomoneda ca metodă de plată pentru furnizarea de servicii guvernamentale”. Modificarea actualei legi de stat, care permite înființarea agențiilor de stat care să furnizeze servicii rezidenților care necesită plăți, ar adăuga criptomonedele pe lista metodelor de plată acceptabile.

Adoptarea cripto și blockchain pare a fi o problemă proeminentă pentru mulți pretendenți care candidează pentru o funcție în California în 2022. Aarika Rhodes, o profesoară de școală elementară care candidează pentru a reprezenta cel de-al 30-lea district al Congresului al statului în Camera Reprezentanților SUA, acceptă Bitcoin (BTC) și alte tokenuri pentru contribuțiile la campanie în eforturile ei de a demonta legislația anti-cripto Brad Sherman.

Proiectul de lege cripto este cea mai recentă mișcare a legiuitorilor la nivel de stat pentru a aborda orice potențială incertitudine de reglementare în jurul activelor digitale. Săptămâna trecută, guvernatorul Colorado Jared Polis a declarat că se așteaptă ca statul să accepte plățile de taxe folosind criptomonede până în vara anului 2022. În plus, un reprezentant al statului Tennessee a introdus la începutul acestei luni un proiect de lege care ar permite statului să investească în active cripto și jetoane nefungibile.

Deși multe dintre eforturile pentru reglementarea cripto la nivel de stat au venit din partea parlamentarilor republicani, cum ar fi Kamlager, care sugerează o legislație similară – eforturi la nivel federal par să sugereze că spațiul poate fi deschis pentru mai mult de un partid politic. Patrick McHenry, un republican care reprezintă Carolina de Nord în Camera Reprezentanților SUA, a cerut în ianuarie un „consens larg, bipartizan”, asupra problemelor care pot afecta industria cripto.

Sursa: Cointelegraph.com

 

Adaugă Comentariu