Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

De asemenea, atacul nu mai pare să fie activ, deoarece nu a existat nicio activitate pe contractul rău intenționat de peste 15 ore.

Piața de jetoane nefungibile (NFT) OpenSea a declarat că 17 utilizatori au fost afectați de atacul de phishing de duminică, în loc de 32 de utilizatori raportați anterior.

Atacul de phishing viza contractele inteligente de pe platforma OpenSea.

  • „Numărul nostru inițial a inclus pe oricine care a interacționat cu atacatorul, mai degrabă decât pe cei care au fost victimele atacului de phishing”, a scris Opensea pe Twitter luni.
  • De asemenea, atacul nu mai pare să fie activ, deoarece nu a existat nicio activitate pe contractul rău intenționat de peste 15 ore, a spus compania.
  • OpenSea încă nu a determinat sursa exactă a atacului de phishing detectat pentru prima dată la primele ore ale dimineții de duminică, în urma zvonurilor care circulă despre o exploatare a contractelor inteligente pe platformă.
  • CEO-ul Devin Finzer a postat ulterior pe Twitter că 32 de utilizatori au „semnat o sarcină utilă rău intenționată de la un atacator, iar unele dintre NFT-urile lor au fost furate”.
  • Compania de securitate blockchain PeckShield a spus că exploatarea a fost „cel mai probabil phishing”, prin care utilizatorii au autorizat migrarea NFT-urilor lor către un nou contract inteligent, care le permite să fie furate. NFT-urile sunt active digitale dintr-un blockchain care reprezintă proprietatea asupra articolelor virtuale sau fizice.
  • OpenSea este printre cele mai proeminente platforme din lumea NFT, cu o rundă recentă de investiții de 300 de milioane de dolari, fiind evaluată la 13,3 miliarde de dolari. Potrivit datelor de la DappRadar, platforma a înregistrat un volum de tranzacționare de 3,77 miliarde de dolari în ultimele 30 de zile.

Sursa: Coindesk.com

Adaugă Comentariu