Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Obțineți 100 USDT în crypto »

Emitentul de monede stabile Paxos susține că aprobarea autorității de reglementare va ajuta partenerii săi în extinderea serviciilor în Asia.

Autoritatea Monetară din Singapore, sau MAS, a acordat emitentului de monede stabile Paxos aprobarea pentru a oferi servicii cripto companiilor locale.

Într-un anunț de joi, 10 martie 2022, Paxos a declarat că a primit o licență de la autoritatea de reglementare financiară din Singapore, care îi permite companiei să furnizeze servicii blockchain și cripto în conformitate cu Legea privind serviciile de plată a țării. Emitentul de monede stabile a spus că aprobarea de reglementare va ajuta partenerii săi în extinderea serviciilor în Asia.

„Suntem încântați să avem MAS ca autoritate de reglementare și, sub supravegherea lor, vom putea accelera în siguranță adoptarea de către consumatori a activelor digitale la nivel global, furnizând soluții reglementate pentru cele mai mari întreprinderi din lume”, a declarat Teo, co-fondatorul și CEO-ul Paxos Asia.

Paxos a fost una dintre primele platforme cripto care a primit o licență BitLicense care îi permite să opereze în New York, precum și un charter de la Departamentul de Servicii Financiare din New York în 2015, în timp ce opera sub numele de ItBit. În aprilie 2021, Office of the Controller of the Currency din Statele Unite ale Americii a acordat furnizorului de monede stabile un statut federal pentru a forma o bancă națională de încredere.

În decembrie 2021, autoritatea monetară din Singapore ar fi refuzat aprobarea de reglementare pentru 103 din 170 de cereri de licență de la firmele cripto care doresc să opereze în țară. Cu toate acestea, companii precum Bitstamp Limited, Coinbase Singapore și Gemini Trust sunt enumerate ca fiind scutite de deținerea unei licențe.

Compania Binance din Singapore și-a oprit operațiunile în februarie, iar Huobi Global a anunțat că va închide conturile tuturor utilizatorilor din Singapore la sfârșitul lunii martie. În plus, Singapore a luat măsuri represive împotriva ATM-urilor cripto în ianuarie, ca urmare a orientărilor MAS care vizează serviciile de publicitate ale firmelor cripto.

Fondată în 2012, Paxos este în spatele Paxos Standard (PAX), Binance USD (BUSD), PAX Gold (PAXG) și Pax Dollar (USDP).

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu