Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Agregatoarele cross-chain devin esențiale pentru valorificarea puterii interoperabilității și a lichidității în DeFi.

O parte din ceea ce face ca tranzacționarea criptomonedelor să fie atât de complexă este numărul mare de blockchain-uri și schimburi în joc. De exemplu, utilizatorii care doresc să transfere un token Binance (BNB) care există pe Binance Smart Chain (BEP-20) ar putea fi nevoiți să parcurgă mai mulți pași pentru a-și atinge rezultatul final de a obține jetoane LUNA în rețeaua Terra.

Dacă ne raportăm la noii utilizatori, acest proces poate necesita un timp semnificativ mai mare de căutare și comparare a instrumentelor financiare descentralizate (DeFi). În plus, chiar și utilizatorii avansați trebuie să ia în considerare modul în care vor urmări taxele blockchain pentru jetoanele wrapped și vor trebui să se se familiarizeze cu caracteristicile mai multor interfețe de utilizare.

Pentru a rezolva această problemă este necesară crearea unor agregatoare de schimb descentralizat cross-chain (DEX), fiecare dintre ele urmând algoritmi inteligenți pentru a îndeplini ordinele comerciale în ecosistemele blockchain. Rezultatul este că agregatorii pot executa ordine instantanee și la cel mai bun preț, utilizând mai bine abilitățile DeFi.

Rango Exchange își propune să îmbunătățească acest proces ca agregator DEX cross-chain cu caracteristici competitive. Bursa devine efectiv un super-agregator care combină DEX-uri, inclusiv Uniswap (UNI), SushiSwap (SUSHI) și Bancor (BNT), cu agregatoare DEX precum Paraswap (PSP), Matcha și 1 inch (1INCH), cu DEX-uri cross-chain precum Thorchain (RUNE), completându-și ofertele cu poduri centralizate și descentralizate, cum ar fi Terra Bridge și Cosmos IBC.

Pe lângă amploarea conexiunilor, Rango Exchange se mândrește cu câteva caracteristici suplimentare. Una dintre cele mai notabile este interfața de utilizator simplificată, care a fost descrisă de platformă drept „magie”. Interfața simplificată permite utilizatorilor să gestioneze rute complexe de la orice monedă de pe orice blockchain într-o singură interfață coerentă, totul fiind fără custodie.

Pe lângă experiența simplă, Rango Exchange este conceput pentru a găsi cea mai rapidă, mai sigură și mai ieftină rută pentru ca un utilizator să ajungă de la punctul A la punctul B prin folosirea a peste 27 de blockchain-uri, peste 20 de poduri și DEX-uri și șase portofele de criptomonede. În viitorul apropiat, Rango va integra Solana (SOL), Polkadot (DOT) și peste 20 de blockchain-uri, alături de peste 30 de servicii, care vor fi disponibile în 2022.

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu