Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Ca parte a upgrade-ului planificat, toți utilizatorii OpenSea vor trebui să-și migreze toate listele de NFT-urile existente la un nou contract inteligent.

OpenSea, una dintre cele mai populare piețe de jetoane nefungibile, a lansat un upgrade la contractul său inteligent, o măsură proactivă pentru a elimina listările inactive de pe platformă.

Ca parte a upgrade-ului planificat, toți utilizatorii OpenSea vor trebui să-și migreze listele NFT – găzduite în prezent prin blockchain-ul Ethereum (ETH) – către noul contract inteligent.

Conform anunțului OpenSea, listările NFT create înainte de 18 februarie vor expira automat în decurs de o săptămână, până pe 25 februarie la 19:00 UTC:

„Această nouă actualizare va garanta că listele vechi și inactive de pe Ethereum expiră în siguranță și ne va permite să oferim noi funcții de securitate în viitor.”

După migrarea cu succes, lista NFT va afișa data inițială a postării. Cu toate acestea, odată ce termenul limită este depășit, utilizatorilor li se va permite să relisteze NFT-urile eliminate la noul contract inteligent.

În această fază, OpenSea nu va percepe taxe de gaz pentru migrarea NFT, dar va invalida vechiul contract inteligent bazat pe Ethereum, expirând efectiv vechile oferte:

„În această perioadă de migrare, ofertele vechi pentru articole vor expira, iar ofertele făcute pe vechiul contract inteligent vor deveni invalide.”

Migrarea listării NFT este un proces în doi pași. În primul rând, utilizatorul trebuie să navigheze la OpenSea și să facă clic pe opțiunea „Migrare listări”.

OpenSea a profitat de avantajul early-bird în spațiul NFT pentru a deveni cea mai mare piață pentru tranzacțiile NFT.

Reafirmând potențialul financiar perturbator al tehnologiei, un student indonezian pe nume Sultan Gustaf Al Ghozali a devenit milionar vânzând versiuni NFT ale selfie-urilor sale pe OpenSea.

După cum a raportat anterior Cointelegraph, Ghozali și-a făcut selfie-uri stând în picioare în fața computerului său, care ulterior au fost convertite în NFT și încărcate în OpenSea în decembrie 2021. Ulterior, colecția lui Ghozali a atins un volum total de tranzacții de 317 ETH, echivalentul a mai mult de 1 milion de dolari.

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu