Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

De la întâlniri online la prezentări de produse, companiile au folosit deja metaversul pentru a-și aduce afacerile în lumea digitală.

În martie 2022 se înregistrează o scădere bruscă a interesului pentru cuvântul cheie „metavers” în căutarile Google. Cu toate acestea, în timp ce hype-ul poate scădea, se pare că unele companii sunt încă foarte dornice să-și încerce norocul în lumea virtuală.

Numai în luna martie, companiile fie au lansat, fie au dezvăluit planuri de a construi birouri metaverse care să fie folosite pentru întâlniri online cu clienți internaționali, centre interne de inovare și îmbunătățirea comunicării sociale cu utilizatorii.

Să aruncăm o privire la unele companii care au intrat recent în metavers.

Compania de evenimente Atom înființează un birou în metavers

Atom, o companie de evenimente cu sediul în Mumbai, și-a înființat recent un birou în metavers. Firma a achiziționat spațiu digital în Decentraland și intenționează să folosească biroul virtual ca o nouă modalitate de a ajunge la clienții săi internaționali. Mai mult decât atât, compania intenționează să-l folosească și pentru evenimente metaverse viitoare.

Yash Kulshreshtha, șeful departamentului creativ al Atom, a declarat într-un interviu că mișcarea are ca scop extinderea operațiunilor globale ale companiei pentru a răspunde mai bine tinerei generații. „Tânăra generație care crește astăzi va găsi acest lucru complet natural”, a spus Kulshreshtha.

Bursa KuCoin a lansat KuCoin Meta Office

Platforma de criptomonede KuCoin a lansat un birou bazat pe Spațiul Digital al Bloktopia. Într-un comunicat de presă, platforma de tranzacționare a vorbit despre KuCoin Meta Office. Biroul își propune să ofere vizitatorilor săi o experiență imersivă în metavers, precum și acces la comunicarea socială interactivă.

CEO-ul KuCoin, Johnny Lyu, a spus că această etapă contribuie la adoptarea metaversului și blockchain-ului. „KuCoin explorează scenariile de aplicare ale tehnologiei metaverse și blockchain”, a spus Lyu.

Bjarke Ingels proiectează primul birou virtual

Firma proeminentă de arhitectură Bjarke Ingels Group a lucrat cu agenția de creație a Vice Media Virtue Futures pentru a proiecta un nou birou metavers situat în Decentraland. Numit „Biroul Viceverse”, spațiul digital va fi un hub pentru angajații Vice Media Group.

Într-un interviu, directorul Virtue Futures, Morten Grubak, a descris biroul drept un „loc de joacă experimental”. Potrivit Grubak, biroul permite echipelor sale să experimenteze cu jetoane nefungibile, organizații autonome descentralizate și Web3.

SCB 10x dezvăluie planuri de lansare a unui birou virtual bazat pe Sandbox

SCB 10x, filiala de risc a Siam Commercial Bank, și-a dezvăluit planurile de a lansa un birou virtual cu sediul în The Sandbox. Potrivit anunțului, biroul va fi lansat în a doua parte a anului 2022 și va fi folosit pentru conectarea constructorilor cu comunitatea globală.

Pe lângă conectarea cu comunitatea, biroul digital va permite vizitatorilor să participe la evenimente, să se alăture prezentărilor live de produse și să viziteze medii create în mod unic.

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu