Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Criptomonede care vor crește →

Cumpărarea și tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.

Blockchain-ul lui Charles Hoskinson a devenit din nou una dintre cele mai active rețele după volumul tranzacțiilor, pe măsură ce se apropie de cel al Bitcoin, dar nimic din toate acestea nu a ajutat prețul ADA.

Blockchain-ul Cardano a experimentat o explozie a activității on-chain și este surclasat doar de Bitcoin în volumul actual de tranzacții în 24 de ore, depășind Ethereum, potrivit Messari.

Cardano (ADA) are în prezent un volum de tranzacții pe 24 de ore de 17,04 miliarde de dolari, potrivit datelor companiei de analiză on-chain Messari, raportat la volumul Bitcoin (BTC) de 18,85 miliarde USD și Ether (ETH) de 5,25 miliarde USD. Cardano se află pe locul doi în această categorie și se apropie pași rapizi de prima poziție.

În general, Cardano a avut o activitate extraordinară luna aceasta. Pe 14 februarie, volumul tranzacțiilor pe 24 de ore a depășit 35 de miliarde de dolari, iar sâmbătă a ajuns la 31 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, este încă departe de maximul istoric de 138 de miliarde de dolari stabilit în 3 septembrie anul trecut.

Volumul tranzacțiilor pe Cardano a crescut în ultimele săptămâni în mare parte datorită lansării schimbului descentralizat SundaeSwap, iar hype-ul din jurul acestei lansări a provocat zile întregi de aglomerație pe blockchain din cauza afluxului uriaș de tranzacții.

Indiferent de efectul SundaeSwap asupra rețelei, conform Cardano Blockchain Insights de la Google, numărul total de tranzacții pe Cardano a crescut cu 480%, de la 5,5 milioane la 30 martie 2021, la aproape 32 milioane la 20 februarie 2022.

Condițiile au fost propice pentru ascensiunea Cardano, deoarece atât Bitcoin cât și Ethereum au înregistrat o scădere a activității rețelei în ultima vreme. Volumul Bitcoin pe 24 de ore a scăzut cu 84% față de vârful pe trei luni de 116 miliarde de dolari, atins la 25 noiembrie. Volumul tranzacțiilor Ethereum a scăzut din data de 4 decembrie, când a atins un vârf pe trei luni de 21,29 miliarde de dolari. Sâmbătă acesta a scăzut cu 82%, până la un minim pe trei luni de 3,99 miliarde de dolari.

Sursa: Cointelegraph.com

Adaugă Comentariu